İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri İyad Medeni, SESRIC’e nezaket ziyaretinde bulundu
 
Tarih : 10 Şubat 2016 Yer : Ankara Türkiye

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri İyad Medeni, Türkiye Cumhuriyeti’ne 10 Şubat 2016 tarihinde yaptığı resmi ziyaret kapsamında, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi’ne (SESRIC) nezaket ziyaretinde bulunmuştu.

İİT Genel Sekreteri Medeni, SESRIC Genel Direktörü Musa Kulaklıkaya ve SESRIC Daire Başkanları tarafından karşılandı. SESRIC Genel Direktörü Kulaklıkaya, İİT Genel Sekreteri Medeni’ye SESRIC’in en önemli güncel programları ve faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. SESRIC’in faaliyetleri; aşırıcılıkla mücadele, İİT Ülkelerinde insani krizler, Suriyeli mültecilerin ihtiyacı olan insani yardımlar, sosyal konular ve aile içi sorunların yanı sıra, Yeniden Entegrasyon ve Kalkınma Libya Programı gibi başlıklardan oluşmaktadır.

SESRIC Genel Direktörü Kulaklıkaya, İİT Genel Sekreteri Medeni’ye SESRIC’in idari ve mali konuları hakkında bazı bilgiler de verdi. Genel Direktör Kulaklıkaya ayrıca, İİT Genel Sekreteri Medeni’ye, Merkez’in başka İİT Kuruluşları ile işbirliğini güçlendirmeye ve böylece sağlanan hizmetin kalitesini arttımaya hazır olduğunu ifade etti.

Fotoğraflar