2. Uluslararası Helal Turizm Konferansı 2016 Konya’da
 
Tarih : 03-05 Mayıs 2016 Yer : Konya Türkiye

2.Uluslararası Helal Turizm Konferansı, 03-05 Mayıs 2016 tarihlerinde Konya’da Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İki gün süren konferansa, çok sayıda tur operatörü, özel sektör temsilcileri, resmi ziyaretçiler, seyahat acenteleri, oteller, gıda sektörü temsilcileri, havayolu şirketleri, finans kuruluşları, basın mensupları, sertifika şirketleri ve perakendeciler katılım sağladı.

Geçen yıl İspanya’nın Endülüs bölgesinde düzenlenen Uluslararası Helal Gıda Fuarı’nın açılış törenine 400’den fazla delege katılmıştı.

Helal Turizm Konferansı ve Fuarı; Helal Turizm piyasasındaki turizm uzmanlarını, potansiyel müşteriler ve karar vericiler ile bir araya getirerek, işbirliği ve iletişim konusunda eşsiz fırsatlar sundu. Konferans etkinliğe katılma, etkinlikte tanıtım gerçekleştirme veya markalaşma ile ürün ve hizmetlerini pazarlamak isteyen şirketler için de bir dizi fırsat oluşturdu.

Konferans çerçevesinde aynı zamanda Türkiye’nin ve dünyanın bir çok yerinden yüzü aşkın katılımcının iştirak ettiği 3 gün süren bir sergi organize edildi.

2. Uluslararası Helal Turizm Konferansı ile ilgili ayrıntılı bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. http://www.halaltourismconference.com/?lang=tr