10.

Provisional agenda

<u>Thursday, 29 September 2016 (09:00 – 18:00)</u>		
1.	Opening and adoption of agenda [10min]	09:00 - 09:10
2.	Presentation by OECD [20min]	09:10 - 09:30
3.	Data and capacity building for the 2030 Sustainable Development Agenda (oral updates by UNSD) [2.5 hours]	09:30 - 12:00
	 UN World Data Forum Global action plan Data reporting and sharing 	
	Including 15 minutes coffee/tea break	
	Lunch break	12:00 - 13:30
4.	Revision of the Terms of Reference of CCSA [75min] (document by the reflection group/co-chairs)	13:30 – 14:45
	Coffee/tea break	14:45 – 15:00
5.	Capacity building and training centers (document by UNSD) [45min]	15:00 – 15:45
6.	Special Session on "Cost-Benefit structures and the value of international statistics" (organized by OECD) [2 hours]	15:45 – 18:00
	Including 15 minutes coffee/tea break	
	Social event (museum visit/subscription dinner)	
<u>Friday, 30 September 2016 (09:00 – 12:30)</u>		
7.	Communicating the value of international statistics [60min] (issue note by UNSD and co-chairs)	9:00 – 10:00
8.	Multi-Year-Programme (document by the Co-chairs) [75min]	10:00 – 11:15
	Coffee/tea break	
9.	Preparation for the 48 th session of the UN Statistical Commission [30 min]	11:30 – 12:00

Other business including date and venue for the next session [30min] 12:00 – 12:30